Tiplijn: 06-19541384

Ontruiming bij gaslek in centrum Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Bij graafwerkzaamheden in het dorpscentrum van Bleskensgraaf is maandagmorgen 26 januari een gaslek ontstaan. Het lek ontstond rond 10.30 uur toen in de Kerkstraat een gasleiding werd geraakt. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse en zorgde er met een waterstraal voor dat de gaswolk werd verneveld. Uit voorzorg werden omliggende panden ontruimd en werd de omgeving afgezet. Bewoners moesten hun woning verlaten en ongeveer dertig medewerkers van de gemeente Molenwaard zijn vanuit een kantoor tegenover het gaslek uitgeweken naar zalencentrum De Spil. Medewerkers van een energiebedrijf wisten de leiding op meerdere plaatsen af te sluiten, waarna drie uur na het ontstaan van het lek kon worden begonnen aan de reparatie van de leiding.

Foto’s: Marien Blok en Wietse Blok

B8RFgfjIgAACQ29 B8REDLZIQAA6sJi

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer