Tiplijn: 06-19541384

Man met mes bedreigt vrouw in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Aan de Laan van Walburg in Zwijndrecht is maandagavond een vrouw door een man bedreigd toen ze net boodschappen had gedaan in winkelcentrum Walburg. De man bedreigde de vrouw net na 18.00 uur met een mes. De vrouw schrok en begon te gillen, meldt het Algemeen Dagblad. De overvaller sloeg hierdoor zonder buit op de vlucht. De man rende weg in de richting van de Beneluxlaan.

Tips
Tot op heden heeft de politie nog geen verdachten aangehouden. De politie is dan ook nog op zoek naar tips. Heeft u dit kort na 18.00 uur zien gebeuren, of heeft u iets verdachts gezien? Bel dan met de politie via 0900-8844. De man zou rond de 20 jaar zijn, ongeveer 1.75 meter lang en hij droeg een grijs trainingspak met hoodie.

De mislukte overval zou overigens ook zijn opgenomen op camerabeelden van het winkelcentrum. Deze beelden worden nog door de politie onderzocht.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer