Tiplijn: 06-19541384

18-jarige jongen slaat over de kop met auto van ouders

2

ZWIJNDRECHT – Een 18-jarige jongeman is maandagmiddag rond 12.50 uur over de kop geslagen in Zwijndrecht. De jongen reed in de auto van zijn ouders over de Swanendrift, ter hoogte van de Ds. Abraham Hellenbroekschool toen het ongeval gebeurde. De jongen was pas een maand in bezit van zijn rijbewijs. De bestuurder is aangehouden voor roekeloos rijgedrag. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een blaastest wees uit dat de man geen alcohol had genuttigd.

Politiebus
Een politiebus die met spoed ter plaatse kwam bij het ongeval bleek toen de agenten weg wilden rijden vast te zitten in de modder. Met behulp van de berger kon het voertuig al snel worden losgetrokken.

Foto’s: Gerco de Haas

IMG blur

IMG_6278  IMG_6285 IMG_6290 IMG_20150126_135509

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer