Tiplijn: 06-19541384

Auto te water in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Brandweer, politie, ambulance en duikers werden in de nacht van zaterdag op zondag 25 januari 2015 opgeroepen, omdat een vrachtwagenchauffeur rond 04.50 uur langs de Schoonenburgweg in Nieuw-Lekkerland een auto in de sloot zag liggen. De bestuurder kon hij niet vinden. Niet veel later bleek dat de auto er al een tijdje in lag en dat de 22-jarige bestuurder uit Nieuw-Lekkerland te voet hulp was gaan halen.

Omdat de man ongedeerd was gebleven en er verder niemand bij betrokken raakte, konden de hulpdiensten al snel weer retour. Een takelwagen heeft de personenauto uit het water gehaald en meegenomen. Een blaastest wees uit dat de man géén alcohol had genuttigd. Vermoedelijke oorzaak is het gladdere wegdek door opvriezing.

Tekst en foto’s: Alblasserdamsnieuws.nl en Ezra Rehorst.

IMG_2295 (Medium) IMG_0291 IMG_0294 IMG_2302 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer