Tiplijn: 06-19541384

Mannen aangehouden na inbraak in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft vrijdagavond 23 januari 2015 twee mannen aangehouden in Alblasserdam op verdenking van een inbraak in de Van Lennepstraat. Aan het begin van de avond overliep één van de bewoners van een woning aan de Van Lennepstraat een inbreker. De inbreker rende direct weg. De politie kwam met spoed ter plaatse, startte een zoekactie en riep via Burgernet op om naar de man uit te kijken.

Één van de meezoekende burgers meldde bij de politie dat hij een jongen, die aan het signalement voldeed, bij supermarkt Dirk zag. “Meneer ging rennen en de agenten deden dat ook. Intussen werd een tweede man gesignaleerd, die ook wegrende. Uit de melding bleek dat er inderdaad twee mannen bij de woning gezien waren. Beide mannen konden na een achtervolging worden aangehouden. Zij zijn voor verhoor meegenomen naar het bureau,” aldus een voorlichter van de politie.

De mannen zelf riepen vanuit het politiebusje dat ze onschuldig zijn en dat het om een misverstand moet gaan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Peter Stam

IMG_2251-Medium IMG_2229-Medium IMG_2234-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer