Tiplijn: 06-19541384

Wietplantage aangetroffen in seniorenflat Sliedrecht

2

SLIEDRECHT – De politie heeft donderdagmiddag in appartementencomplex De Hooghe Lijster aan de Lijsterweg in Sliedrecht een wietplantage ontdekt. De hennepkwekerij werd ontdekt op de 12e verdieping van een verzorgingstehuis. In het verzorgingstehuis wonen voornamelijk ouderen. Het lijkt er echter op dat de wietplantage door ‘jonge’ criminelen is opgezet.

De woning was compleet verbouwd. Zo waren diverse grote gaten in de muren gehakt om luchtbuizen te plaatsen. ”Er zijn 200 potten aangetroffen zonder wietplanten. Die waren al weg” aldus een woordvoerder van de politie. Er is tot op heden niemand aangehouden.

In Sliedrecht worden de laatste tijd geregeld wietplantages opgerold. Zo gebeurde dat eerder aan de Havikstraat, de Thorbeckelaan en aan de Adama van Scheltemastraat.

Foto 1: Ruben van der Sterren – Foto 2: Politie

FullSizeRender (6) B78_p_8CEAE-SAz

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Was het niet zo dat Jette Kleinsma gezegd had er moesten moes tuinen opgezet worden dan waren de problemen opgelost. Deze mensen namen het dan ook ten harte

Reageer