Tiplijn: 06-19541384

18-jarige man aangehouden voor beroven Dordtenaar

0

ROTTERDAM – De politie in Rotterdam heeft op 22 januari een 18-jarige jongen uit Capelle aan den IJssel aangehouden op verdenking van de beroving van een 22-jarige man uit Dordrecht.

De Dordtenaar had donderdagavond een afspraak met twee jongens om een paar schoenen te verkopen die hij eerder via internet te koop had aangeboden. Toen het slachtoffer op de afgesproken plaats aankwam, de Aesopusplaats in Rotterdam, werd hij door de twee opgewacht en kon hij onder bedreiging zijn koopwaar inleveren.

De man raakte niet gewond en schakelde de politie in die direct een onderzoek startte. Dat leidde binnen een uur tot de aanhouding van één van de vermoedelijke daders. Naar verdachte twee is de politie nog op zoek. De aangehouden verdachte wordt verhoord.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer