Tiplijn: 06-19541384

Man komt ongeschonden weg na klapband op A27 bij Meerkerk

0

MEERKERK – Op de snelweg A27 is donderdagnacht kort voor 03.00 uur een auto in de slip geraakt. Dit gebeurde ter hoogte van Meerkerk. De mannelijke bestuurder reed met zijn auto over de A27 richting Gorinchem toen hij een klap hoorde. Volgens een woordvoerder van de politie ging het zeer waarschijnlijk om een klapband. De auto raakte in de slip en kwam terecht in een slootje.

Voorbijgangers zagen het ongeval gebeuren en belden 112. De hulpdiensten rukten vervolgens met groot materieel uit. De brandweerposten Lexmond, Gorinchem en Dordrecht, alsmede een ambulance en de traumahelikopter werden naar het ongeval gestuurd.

Daar bleek al snel dat de bestuurder zelf zijn auto kon uitkomen. De man bleef ongedeerd. Het overige verkeer op de A27 ondervond geen hinder van het ongeval.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer