Tiplijn: 06-19541384

Grote schade na aanrijding auto’s N3 Dordrecht

0

DORDRECHT – In de nacht van woensdag 21 op donderdag 22 januari zijn op de N3 in Dordrecht twee auto’s met een flinke vaart op elkaar gebotst. Dit gebeurde rond 01.15 uur nabij de afrit van de A16 naar de N3. In beide auto’s zat één persoon. Eén van de auto’s kwam tegen een geleiderail tot stilstand.

Twee ambulance’s werden opgeroepen voor eerste hulp. Uiteindelijk bleek dat één van de bestuurders mee moest naar het ziekenhuis omdat hij een flinke hoofdwond had opgelopen. De wond is in het ziekenhuis gehecht. De andere bestuurder kon ter plaatse worden behandeld, aldus een woordvoerder van politie.

De afrit van de A16 naar de N3 werd tijdelijk afgesloten in verband met de ravage die moest worden opgeruimd. Diverse bestuurders stonden hierdoor tijdelijk vast. Beide auto’s zijn meegenomen met een bergingsbedrijf. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Ingezonden

FullSizeRender (4) FullSizeRender (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer