Tiplijn: 06-19541384

Gerard de Graaff uit Zwijndrecht vermist

2

ZWIJNDRECHT – Sinds vrijdag 9 januari wordt de 41-jarige Gerard de Graaff uit Zwijndrecht vermist. Gerard is om 00.15 uur voor het laatst gezien op het Veerplein in zijn woonplaats, tijdens een bezoek aan een café. Hij droeg op het moment van zijn verdwijning een blauwe spijkerbroek, een zwarte Replay jas en grijze Nike sportschoenen.

Gerard heeft zijn onderarmen geheel met kleurrijke tatoeages en op de bovenkant van één van zijn handen een grote gekleurde roos. De politie en familie maken zich zorgen over hem. Heeft u informatie over zijn verdwijning? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

    • Misschien dat hij na zijn cafébezoek nog een plasje moest doen, dit vanaf de kade langs het water deed, door zijn toenmalige staat van conditie (of andere toevalligheden) zijn evenwicht verloor en daardoor per ongeluk in het water is gevallen?

      Ik mag uit het diepste van mijn hart hopen dat dit niet het scenario geweest is voor Gerard!!
      Er staat zo’n verraderlijke (onder)stroming daar, voor je het weet kom je ergens kilometers hiervandaan pas weer boven drijven…

Reageer