Tiplijn: 06-19541384

File door autobrand op de A27 bij Gorinchem

0

GORINCHEM – Een auto is donderdagmiddag 22 januari rond 16.00 uitgebrand op de A27 bij Gorinchem. Omdat de brandende auto op de vluchtstrook stond, werd alleen de rechterrijstrook tussen Avelingen en het knooppunt Gorinchem afgesloten tijdens de brand. Brandweer Gorinchem rukte met twee blusvoertuigen uit om de autobrand te blussen. Door de brand liep het verkeer richting Utrecht al voor de avondspits vast, meldt de VID (VerkeersInformatieDienst). Vanaf Nieuwendijk ontstond er een file van 8 kilometer en aan de andere kant van de snelweg vormde zich een kijkersfile van 2 kilometer. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

Foto’s: Gose Kant en VID

image image5 image image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer