Tiplijn: 06-19541384

Jongen (17) uit Ambacht verdacht van betrokkenheid bij overvallen

0

SCHIEDAM – De politie heeft dinsdag 20 januari in Rotterdam en Schiedam twee verdachten aangehouden, waaronder een 17-jarige jongeman uit Hendrik-Ido-Ambacht. Het tweetal wordt verdacht van betrokkenheid bij diverse overvallen in Schiedam-Oost in de periode van 16 december 2014 tot 16 januari 2015.

Bij de vier overvallen en de twee pogingen daartoe werden ondernemers bedreigd met een vuurwapen. In vier gevallen werd een geldbedrag buitgemaakt. In het onderzoek naar de overvallen werden camerabeelden bekeken en diverse getuigen gehoord.

Een arrestatieteam kon één van de verdachten in een woning in Schiedam aanhouden. De andere verdachte werd na een achtervolging in Rotterdam aangehouden. De 18-jarige Schiedammer en zijn 17-jarige handlanger uit Hendrik-Ido-Ambacht zijn voor verhoor overgebracht naar een politiebureau en worden binnenkort voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer