Tiplijn: 06-19541384

Jochie (5) gewond na val van klimrek in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 5-jarig jongetje uit Hendrik-Ido-Ambacht is woensdagmiddag even na 12.30 uur gewond geraakt nadat hij van een klimrek viel. De jongen viel van het klimrek toen hij een duwtje kreeg van een ander kind dat ook aan het spelen was. Het ongeval gebeurde op het schoolplein van de Ds. Abraham Hellenbroekschool aan de Swanendrift.

EHBO’ers van de school belden na het ongeval 112, waarop twee ambulances en twee politie-eenheden met spoed ter plaatse kwamen. De inzet van de gealarmeerde traumahelikopter uit Rotterdam bleek niet nodig. Het jochie, dat bij zijn val op z’n rug terecht was gekomen, is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn verwondingen lijken mee te vallen.

Foto: Gerco de Haas

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer