Tiplijn: 06-19541384

Wie herkent deze gewapende overvallers bij overval Dordrecht?

0

DORDRECHT – De politie heeft dinsdag foto’s vrijgegeven van twee overvallers. De mannen overvielen op zondagochtend 7 december een telefoonwinkel in het centrum van Dordrecht.

Via de achteringang van de KPN winkel aan het Statenplein in Dordrecht kwamen zij die zondag 7 december  binnen lopen. Zij bedreigden de aanwezige medewerkster met een vuurwapen om zo de medewerkster te dwingen de kluis open te maken. Van daaruit nam het tweetal een aanzienlijk aantal telefoons mee.

Tijdens de overval kwam er ook nog een tweede medewerkster aan. Ook zij werd bedreigd en moest uiteindelijk op de grond gaan liggen. De overvallers bonden beide vrouwen uiteindelijk vast met oplaadsnoeren uit de winkel en zijn er toen vandoor gegaan. De politie is op zoek naar de daders en geeft daarom enkele foto’s vrij.

Signalement
Dader 1 droeg tijdens de overval een zwarte muts, zwarte jas en zwarte sjaal, lichtblauwe handschoenen, een donkerblauwe trainingsbroek en donkere schoenen.

Dader 2 droeg eveneens een zwarte muts, donkerblauw jas met enkele witte strepen. Hij droeg zijn capuchon over de muts heen, had opvallend blauwe handschoenen aan, droeg een donkerblauwe trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant, en de man had witte schoenen aan. Verder droeg hij een gestreepte sporttas zoals op de foto is te zien.

Kent (of bent) u één van deze, vermoedelijk Oost-Europese, mannen? Bel dan met de politie via 0900-8844.

Overvaller_1 Overvaller_2_1 Overvaller_2_2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer