Tiplijn: 06-19541384

Gewapende mannen beroven man in Papendrecht; getuigen gezocht

0

PAPENDRECHT – Een 22-jarige man uit Papendrecht werd in de nacht van zaterdag op zondag het slachtoffer van een beroving op de Veerweg. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Specifiek naar de bestuurder van een grijze bestelbus.

Drie personen beroofden zaterdagnacht rond 03.00 uur het fietsende slachtoffer op de Veerweg van zijn geld en telefoon. Daarbij bedreigden ze hem met een klein steekwapen. Toen het slachtoffer niet snel genoeg zijn geld gaf, kreeg hij nog een stomp in zijn rug. Hierdoor raakte hij licht gewond. Na de beroving vluchtten de drie de Lange Tiendweg op in de richting van de Keizerskroon.

Getuigen
Het drietal heeft voor de beroving vermoedelijk rondgehangen op het bruggetje naar de Rubensstraat. Zij beroofden het slachtoffer vervolgens op de Veerweg waar ten tijde van de diefstal een grijze bestelbus voorbij reed. De politie is op zoek naar de bestuurder. Mogelijk heeft hij of zij informatie waarmee rechercheurs goed uit de voeten kunnen. Mochten er andere getuigen zijn, of weet u meer over deze beroving? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer