Tiplijn: 06-19541384

Brandweer doet onderzoek naar schoorsteenbrand in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De Ambachtse brandweer is maandagavond 19 januari met spoed uitgerukt naar de Reeweg voor een woningbrand. Buurtbewoners zagen rond 19.50 uur vonken uit de schoorsteen komen en belden hierop de brandweer. Ook de ladderwagen van de Zwijndrechtse brandweer werd opgeroepen om te assisteren.

De Ambachtse brandweer was al snel na de melding ter plaatse en stelde een onderzoek in. Even later werd er ook met behulp van de ladderwagen een kijkje in de schoorsteen genomen. Het onderzoek wees uit dat het niet nodig was om het rookkanaal vrij te maken met een ramoneur, waarop de brandweer weer retour kon.

Foto’s: Arnold van der Perk

DSCN1468 DSCN1479 DSCN1481 DSCN1490

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer