Tiplijn: 06-19541384

Man (19) uit Gorinchem slaat meisje in elkaar

1

ROOSENDAAL – In de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 januari is een 19-jarige man uit Gorinchem op de Markt in Roosendaal aangehouden, nadat hij een meisje een paar keer in het gezicht sloeg.

Het 19-jarige slachtoffer uit Rucphen was met haar vriendinnen in een discotheek toen zij ongepast werd aangeraakt door de verdachte. Toen zij te kennen gaf hiervan niet gediend te zijn, kreeg zij twee vuistslagen in haar gezicht van de Gorinchemmer. Het meisje belandde hierdoor hardhandig met haar gezicht op de bar. Hierop werd de politie gebeld die de verdachte heeft aangehouden. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau en is vervolgens ingesloten in een politiecel in Breda.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer