Tiplijn: 06-19541384

Meisje loopt hoofdwond op bij aanrijding in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een meisje uit Nieuw-Lekkerland is zaterdagmiddag 17 januari gewond geraakt, nadat ze in haar woonplaats in aanrijding kwam met een auto. Het ongeval gebeurde omstreeks 15.50 uur toen het meisje op de fiets over de Middelweg reed en op de kruising met de Planetenlaan kwam. Een Nieuw-Lekkerlandse automobiliste reed vanaf de Klipperstraat ook de kruising op en raakte het meisje, waarna ze ten val kwam.

Ambulancepersoneel bracht het meisje, dat in ieder geval een hoofdwond opliep, naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Agenten namen de verklaring van de automobiliste op en brachten de fiets van het meisje bij een kennis.

Foto’s: Niels van Loon

Aanrijding Middelweg/Planetenlaan Nieuw-Lekkerland 4 Aanrijding Middelweg/Planetenlaan Nieuw-Lekkerland 1 Aanrijding Middelweg/Planetenlaan Nieuw-Lekkerland 2 Aanrijding Middelweg/Planetenlaan Nieuw-Lekkerland 3 Aanrijding Middelweg/Planetenlaan Nieuw-Lekkerland 5

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer