Tiplijn: 06-19541384

Vrouw rijdt met scooter op snelweg A15

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Een oudere vrouw is vrijdagavond 16 januari bij Hardinxveld-Giessendam van de snelweg A15 gehaald. Voorbijgangers zagen de vrouw rond 18.45 uur op een bromscooter op de vluchtstrook van de A15 richting Hardinxveld-Giessendam rijden. Een automobilist ging bij het Texaco tankstation de snelweg af en maakte met gebaren duidelijk dat de vrouw hetzelfde moest doen.

Bij het pompstation werd de politie gebeld en maakten de voorbijgangers de vrouw duidelijk dat het niet de bedoeling is om met een scooter op de snelweg te rijden. De vrouw gaf aan in Gorinchem een scooter te hebben gekocht en nu weer op weg te zijn naar Rotterdam. Omdat ze het fietspad niet kon vinden besloot ze de snelweg te pakken. Rijkswaterstaat en de politie hebben verder zorg gedragen voor de vrouw.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer