Tiplijn: 06-19541384

Man (21) gewond bij vechtpartij in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 21-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 januari 2015 rond 00.30 uur gewond geraakt aan zijn gezicht tijdens een vechtpartij langs de Plantageweg in zijn woonplaats. “De man was dronken en werd waarschijnlijk geslagen door de broer van een beschonken meisje dat hij thuis had gebracht na een bedrijfsfeestje,” vertelt een woordvoerster van de politie. Volgens een getuige werd de man meerdere keren gestompt en kreeg hij een kopstoot. De 21-jarige raakte onder meer gewond aan zijn kaak.

Een ambulance kwam ter plaatse om de Alblasserdammer na te kijken en te behandelen. De politie heeft een aantal gegevens opgeschreven, maar heeft niemand aangehouden. “De gewonde man wil geen aangifte doen en heeft aangegeven het onderling op te gaan lossen,” aldus de zegsvrouw van de politie.

Foto’s en tekst: Peter Stam

IMG_2069-Medium

IMG_2058-Medium  IMG_2072-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer