Tiplijn: 06-19541384

Man (91) aangereden; politie zoekt doorgereden Ford Fiesta

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – De politie is op zoek naar de bestuurster van een donkergrijze Ford Fiesta die is doorgereden na een aanrijding op de Wieling in Hardinxveld. Bij de aanrijding, die net voor 16.00 uur plaatsvond, raakte een 91-jarige man uit Hardinxveld-Giessendam gewond. De man stak bij een zebrapad op de Wieling fietsend de weg over, toen hij in aanrijding kwam met een personenauto komende uit de richting van de Thorbeckestraat. De bejaarde man raakte lichtgewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Ford Fiesta
De bestuurder of bestuurster van de personenauto reed na het ongeval door, ondanks dat de linkse buitenspiegel loskwam van de auto. Een getuige van het ongeval zag dat het om een donkergrijze auto ging die naar alle waarschijnlijkheid door een vrouw werd bestuurd. Het gaat vermoedelijk om een vrouw van ongeveer 55 jaar oud met donkerbruin haar tot op haar schouders. Uit onderzoek van de politie bleek dat het een buitenspiegel betrof van een personenauto van het merk Ford en het type Fiesta met de kleur donkergrijs (Seagrey).

Burgernet
Na het ongeval werd een Burgernetbericht verstuurd. Weet u wie de bestuurster van de Ford Fiesta is geweest of ziet u een grijze Ford Fietsa waarvan de linkerbuitenspiegel ontbreekt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Een foto van de afgebroken spiegel

Een foto van de afgebroken spiegel

Telefoonfoto: Sonny Lasschuit

Telefoonfoto: Sonny Lasschuit

IMG_0465 IMG_0466

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer