Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt plofkraak op geldautomaat Leerdam

0

LEERDAM – Agenten zijn een onderzoek gestart naar een plofkraak op een geldautomaat van de ING Bank aan het Dokter Reilinghplein in Leerdam. In de nacht van woensdag op donderdag klonk rond 3.30 uur klonk er een harde knal op het Dokter Reilinghplein. Gealarmeerde agenten troffen een opgeblazen geldautomaat aan. Direct is er een onderzoek gestart en zijn er sporen en camerabeelden veiliggesteld. Er zouden drie daders zonder buit weg zijn gereden op een scooter.

Informatie?
De politie vraagt getuigen zich te melden. Heeft u in de nacht van woensdag 14 januari op donderdag 15 januari in de omgeving van de Dokter Reilinghplein iets gezien dat van belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Sjoerd van Reenen

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer