Tiplijn: 06-19541384

Openhaardhout in brand tegen garage in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Woensdagavond 14 januari werden de dienstdoende brandweervrijwilligers van het korps Oud-Beijerland opgeroepen voor een brand bij een bijgebouw aan de Oud-Beijerlandsedijk. Onder de hoogste prioriteit werd uitgerukt naar het brandadres. Vanuit de meldkamer werd meegegeven dat er een flinke stapel openhaardhout in brand zou staan tegen een garage, met de tuinslang werd een bluspoging gedaan.

Ter plaatse hebben de spuitgasten de blussing overgenomen. De brand was snel meester. Om er zeker van te zijn dat de brand uit was is een naverkenning gedaan met de warmtebeeldcamera. Hierbij zijn wat (houten) delen gedemonteerd van de garage en is er verder afgeblust.

Bij de brand raakte niemand gewond. Nadat er in de garagebox een meting was gedaan naar koolmonoxide, is de brandweer ingerukt en inzetbaar gegaan.

Foto’s: Maries Willemsen. Tekst: Brandweer Oud-Beijerland.

IMG_3111 IMG_3142

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer