Tiplijn: 06-19541384

Diefstal uit school en man met gestolen creditcard in Bureau Rijnmond

0

REGIO – In Bureau Rijnmond toont de politie vanmiddag beelden van twee dieven in een school in Dordrecht en een man die met een gestolen creditcard wilde pinnen in Zwijndrecht. Bureau Rijnmond is het nieuwe regionale opsporingsprogramma van RTV Rijnmond in samenwerking met politie en justitie. Het programma startte vorige week. Vandaag wordt in de tweede aflevering van Bureau Rijnmond de hulp van de burger gevraagd bij het oplossen van meerdere lopende politieonderzoeken in Zuid-Holland Zuid.

Dordrecht
Twee brutale dieven lopen op 11 juli een school in Dordrecht binnen en roven op klaarlichte dag het kantoor van de directeur leeg. In de uitzending toont de politie bewakingsbeelden van de school en beelden van een bank waar de verdachten proberen te pinnen met de schoolpas.

Zwijndrecht
Op 24 juli 2014 steelt een man in een supermarkt in Zwijndrecht een creditcard van een 77-jarige man en probeert daarmee te pinnen. De politie hoopt dat mensen deze man herkennen op de beelden.

Sieraden
Na een ramkraak in een Oud-Beijerland zijn vier verdachten aangehouden. In hun woningen zijn sieraden gevonden die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. In de uitzending worden beelden van de sieraden getoond in de hoop dat mensen ze herkennen. Bureau Rijnmond is rond half zes te zien op TV Rijnmond en wordt vervolgens elk uur herhaald tot de volgende dag 17.00 uur.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer