Tiplijn: 06-19541384

Brand bij scheepsbouwer IHC in Kinderdijk snel geblust

0

KINDERDIJK – De bedrijfsbrandweer en de brandweer van Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam zijn maandag 12 januari 2015 uitgerukt voor een brand bij scheepsbouwer IHC aan de Smitweg in Kinderdijk. De brandweer werd rond het middaguur opgeroepen voor een brand in één van de loodsen. Vrij snel na de eerste melding, werd in verband met de mogelijk moeizame waterwinning, opgeschaald naar ‘middelbrand’. Ter plaatse bleek het te gaan om een kleine afvalbrand, die mogelijk werd veroorzaakt door laswerkzaamheden.

Niemand raakte gewond. Het brandje werd door de bedrijfsbrandweer geblust. Na ventilatie vertrokken de spuitgasten weer naar de kazerne. De Omgevingsdienst ZHZ is ter plaatse voor verder onderzoek.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer