Tiplijn: 06-19541384

Brandweer haalt man uit sloot in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een oudere man is donderdagavond 8 januari gered uit een slootje in Dordrecht. De man, die iets te diep in het glaasje had gekeken, was in het water gelopen en en kon doordat zijn schoenen in de modder waren weggezakt de sloot niet meer uitkomen. De hulpdiensten rukten net voor half tien uit naar de Twintighoevenweg nadat de hond van een buurtbewoner de drenkeling aantrof. De brandweer wist de man uit het water te halen, waarna ambulancepersoneel zich over hem ontfermde. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd in verband met onderkoelingsverschijnselen. De man zou meer dan een uur in het water hebben gestaan.

Foto’s: Johan van den Dool

Twintighoevenweg drenkeling 8-1-2015 025 Twintighoevenweg drenkeling 8-1-2015 028 Twintighoevenweg drenkeling 8-1-2015 033

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer