Tiplijn: 06-19541384

Derde verdachte aangehouden voor vernieling tijdens jaarwisseling Lekkerland

1

NIEUW-LEKKERLAND – Agenten hebben een derde verdachte aangehouden voor de vernieling Nieuw-Lekkerland, tijdens Oud en Nieuw. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Nieuw-Lekkerland. Eerder hield de politie al twee Nieuw-Lekkerlanders (17 en 27 jaar) aan voor het vernielen van ruiten, een lichtkoepel en een schuifdeur bij Albert Heijn aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. De vernielingen vonden plaats rond de jaarwisseling. Er ontstond voor zo’n 10.000 euro aan schade.

De politie kwam de mannen op het spoor na gesprekken met getuigen en het nakijken van camerabeelden.

De mannen worden momenteel verhoord door de politie. Het is nog niet bekend of zij al een bekentenis hebben afgelegd.

Tekst: Alblasserdamsnieuws.nl

B6OSYbbIMAEpBOS-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer