Tiplijn: 06-19541384

Geldautomaat opgeblazen aan het Vogelplein in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een geldautomaat aan het Dordtse Vogelplein is dindsdagochtend omstreeks 5 uur opgeblazen. De politie startte direct een onderzoek en is opzoek naar twee mannen die na de ontploffing zijn weggerend. Vooralsnog is er niemand aangehouden. Er zou geen geld zijn buitgemaakt. Heeft u meer informatie? Bel dan met 0900-8844.

Onrustig
Rond de jaarwisseling was het ook al erg onrustig op het Vogelplein in Dordrecht. De politie moest diverse keren optreden, een auto werd compleet verwoest door vuurwerk en zelfs de mobiele eenheid werd ingezet.

Foto: Johan van den Dool

Vogelplein geldautomaat opgeblazen 7-1-2015 003 Vogelplein geldautomaat opgeblazen 7-1-2015 007

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer