Tiplijn: 06-19541384

Drie mannen en vrouw aangehouden na poging diefstal in Bleskensgraaf

0

BLESKENSGRAAF – Drie mannen en een vrouw zijn woensdagmiddag 7 januari aangehouden voor een poging tot diefstal uit een bedrijf. Mede door de goede informatie van de melder konden de vier verdachten snel worden aangehouden.

Mercedes
Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie de melding dat er een alarm afging bij een bedrijf aan de Van Beukelaarweg in Bleskensgraaf. De melder zag ook vier personen wegrijden in een blauwe Mercedes. Meerdere politie-eenheden gingen op zoek naar de vluchtauto, die niet veel later op de A15 werd gespot.

Aangehouden
Bij Dordrecht kon de auto worden gestopt. De inzittenden van de auto, een 17-jarige en een 53 jarige man uit Den Haag, een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 27-jarige vrouw uit Den Haag werden aangehouden.

Hennepplantage
Uit het bedrijfspand bleek niets te zijn gestolen. Toen de politie echter een kijkje ging nemen in het pand, troffen de agenten een hennepplantage aan. Verder onderzoek naar de hennepkwekerij is ingesteld.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer