Tiplijn: 06-19541384

Gewond aangetroffen man Sliedrecht ontslagen uit het ziekenhuis

0

SLIEDRECHT – De 50-jarige man, die gisteravond zwaargewond werd aangetroffen in de Stieltjesstraat in Sliedrecht, is vandaag alweer uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldt de nieuwswebsite SliedrechtVandaag.nl. Gisterenavond werd de gewonde man aangetroffen door medewerkers van Leen Bakker, naast het pand van de woonwinkel. Ambulancemedewerkers en een team van de traumahelikopter verleenden medische hulp aan de man met hoofdletsel. Vervolgens werd hij naar het Erasmus MC in Rotterdam gebracht, waar hij vandaag al weer werd ontslagen.

Volgens de Sliedrechtse nieuwssite verwachtte de politie dat de vijftiger langer in het ziekenhuis zou blijven. Daarom is nog niet met hem gesproken en is nog onbekend of er sprake is geweest van een ongeval of een misdrijf. Omdat de man geen vaste woon- of verblijfplaats heeft zal het voor de politie niet makkelijk worden om de man te spreken te krijgen. De politie gaat camerabeelden bekijken en hoopt er op die manier achter te komen wat er is gebeurd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer