Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde man aangetroffen in Sliedrecht; politie doet onderzoek

0

SLIEDRECHT – Vlakbij een filiaal van interieurwinkel Leen Bakker in Sliedrecht is maandagavond 5 januari een zwaargewonde man gevonden. De man werd rond 18.15 uur op straat gevonden in de Stieltjesstraat.

De 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats was zwaargewond aan zijn hoofd. Hoe de man gewond raakte is vooralsnog onbekend. ”Hij zou gevallen kunnen zijn, maar de oorzaak kan ook anders zijn”, aldus een woordvoerder van de politie. De politie sluit een misdrijf dan ook niet uit en daarom werd de omgeving zorgvuldig afgezet. De technische recherche heeft het sporenonderzoek inmiddels afgerond, er zal nog verder onderzoek worden gedaan.

Een mobiel medisch team werd per traumahelikopter ingevlogen. Het slachtoffer is per ambulance naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gebracht, onder begeleiding van de trauma-arts.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC03212 FullSizeRender DSC03094 DSC03105

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer