Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt getuigen van vernielingen in Nieuw-Lekkerland en Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT / NIEUW-LEKKERLAND – De politie in Zwijndrecht en Molenwaard komen graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van vernielingen rond de jaarwisseling. In Nieuw-Lekkerland ontstond bij de Albert Heijn aan de Planetenlaan voor 10.000 euro schade door vuurwerk. Vandalen vernielden onder meer de ruiten van de supermarkt en een koepel bij de ingang. Wijkagent Eswin Otte spreekt van ‘onacceptabel gedrag’. Hij roept de (waarschijnlijk Lekkerlandse) daders op om zich te melden.

In Zwijndrecht hebben in de wijk Heer Oudelands Ambacht vernielingen plaatsgevonden. Er werden onder meer ruiten en verkeersborden vernield en een abri werd flink beschadigd. De vernielingen vonden plaats in de omgeving van de Develhal, op de Parklaan en Beethovenlaan en in de omgeving van Winkelcentrum Oudeland.

Wie heeft gezien wie de vernielingen pleegde(n) of andere informatie heeft die leidt naar de daders, wordt gevraagd om te bellen met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan ook: 0800-7000.

Foto vernieling AH Nieuw-Lekkerland: wijkagent Eswin Otte.
Foto vernieling winkelcentrum Oudeland Zwijndrecht: Robert van Loon.

B6OSYbbIMAEpBOS-Medium IMG-20150105-WA0013

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer