Tiplijn: 06-19541384

Auto tegen boom na onwelwording in Leerdam

0

LEERDAM – Een auto met drie inzittenden is zondagavond 4 januari op het Recht van Ter Leede in Leerdam tegen een boom gereden. Het ongeval gebeurde net na 18.00 uur nadat de bestuurder van de auto, een 58-jarige man uit Leerdam, onwel werd. Doordat de auto op de boom knalde werd voorkomen dat het voertuig in de sloot naast de weg terecht kwam. In de auto zaten naast de bestuurder een 63-jarige vrouw uit Leerdam en een 3-jarig kind uit Ter Aar.

De hulpdiensten, waaronder de brandweer en een traumahelikopter, rukten uit naar het ongeval. De man werd na stabilisatie in kritieke toestand naar het UMC in Utrecht gebracht. De vrouw brak een rib en werd eveneens naar het ziekenhuis gebracht. De peuter raakte niet gewond.

Foto’s: Jan-Willem Versluis

3445705_orig 3750630_orig 9097268_orig

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer