Tiplijn: 06-19541384

Vrouw aangetroffen in rivier de Noord bij Papendrecht

0

PAPENDRECHT – In rivier de Noord bij Papendrecht is zondagmiddag een oudere vrouw in het water aangetroffen. Het slachtoffer werd iets na 16.30 uur ontdekt ter hoogte van Waterbushalte Westeind. Toevallig was een boot van de reddingsmaatschappij KNRM in de buurt vanwege een eerdere melding. Zij hebben de drenkeling direct uit het water gehaald en zijn begonnen met reanimatie.

De vrouw is langere tijd gereanimeerd. De KNRM kreeg hierbij assistentie van de ambulancedienst en het mobiel medisch team, wat per traumahelikopter ter plaatse kwam. De vrouw is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving. Haar toestand is zorgwekkend.

Identiteit
De politie deed korte tijd later via Burgernet een oproep om de identiteit van de vrouw te achterhalen. Een politiewoordvoerder meldt maandagochtend dat inmiddels bekend is wie de vrouw is. De politie gaat niet uit van een ongeval / misdrijf en maakt de personalia dus niet bekend.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC02611 DSC02886 DSC02943 DSC03041

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer