Tiplijn: 06-19541384

Frituurpan in brand in woning Dordrecht; vrouw naar ziekenhuis

0

DORDRECHT – In een woning aan de Oosterdiep in Dordrecht is in de nacht van zaterdag op zondag brand ontstaan in een frituurpan. De bewoners besloten kort na middernacht om de frituurpan nog even aan te zetten. Vervolgens viel één van hen in slaap, terwijl de frituurpan nog aan stond. Een brandende frituurpan was het gevolg.

De brandweer was snel ter plaatse en zij konden het brandje ook snel blussen. Wel stond de woning inmiddels vol rook. Voor de zekerheid is één van de bewoners meegenomen naar het ziekenhuis omdat zij rook had ingeademd. Een tweede bewoner had minder rook ingeademd en ging niet mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Sonny Lasschuit

DSC02548 DSC02553 DSC02587 DSC02595

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer