Tiplijn: 06-19541384

Streefkerker (45) slaat man tijdens ruzie om parkeerplek in Nieuw-Lekkerland (update)

0

NIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft vrijdagmiddag 2 januari een 45-jarige man uit Streefkerk aangehouden, omdat hij bij het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland een 24-jarige man uit Nieuw-Lekkerland had geslagen. De twee kregen ruzie om een parkeerplek.

De Streefkerker zocht rond 14.30 uur op een volle parkeerplaats op het Kleyburgplein naar een vrij plekje. Hij zag dat iemand naar een geparkeerde auto toeliep en dacht: ik wacht totdat die persoon uit dat parkeervak wegrijdt, dan neem ik die vrije plek in. Helaas voor hem was een 24-jarige automobilist uit Nieuw-Lekkerland hem voor. De 45-jarige sprak de 24-jarige op zijn gedrag aan, hij vond dat de man uit was ‘voorgekropen’.

De 24-jarige liet zijn auto gewoon staan. In de ruzie die toen ontstond, sloeg de 45-jarige de 24-jarige in zijn gezicht met twee wondjes aan de binnenkant van zijn mond tot gevolg. De 24-jarige liep een ook een klein wondje aan een vinger op, het is niet duidelijk hoe dat precies is ontstaan. De 24-jarige heeft aangifte gedaan. Hij meldt daarin dat hij helemaal niet had gezien dat iemand al eerder dan hij stond te wachten op het plekje dat vrijkwam.

Direct na de mishandeling werd de politie gebeld. Toen de agenten aankwamen, was de verdachte al weg. Zij wisten al snel achter zijn identiteit te komen en hielden hem om 15.15 uur aan. De verdachte is dezelfde dag verhoord en in de loop van de avond heengezonden. Het OM bepaalt over eventuele verdere vervolging.

Foto’s: Willem de Wolf. Tekst: Peter Stam.

DSCF8392 IMG-20150102-WA0015 DSCF8394 DSCF8398 IMG-20150102-WA0017

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer