Tiplijn: 06-19541384

Gewelddadige beroving Crabbehofpad Dordrecht; politie zoekt getuigen

0

DORDRECHT – Een 56-jarige vrouw is woensdagochtend, oudjaarsdag, beroofd op het Crabbehofpad in Dordrecht. De politie doet onderzoek en is op zoek naar getuigen.

Woensdag, oudjaarsdag, liep mevrouw tussen 10.00 uur en 11.00 uur uit het winkelcentrum Crabbehof terug van boodschappen doen. Toen zij over het Crabbehofpad richting haar woning liep kreeg zij opeens een harde klap op haar hoofd en daarna gelijk een harde klap tegen haar linkeroog. Vervolgens begon de dader hard aan haar linkerarm te trekken. De dader kreeg hierdoor haar tas in handen en doorzocht vervolgens haar portemonnee waar alleen wat kleingeld in zat. Zonder iets weg te nemen rende de dader weg richting de Talmaweg.

Mevrouw heeft een bont en blauw gezicht, een deukje in haar hersenpan en moet aan haar linkerarm worden geopereerd. De politie doet onderzoek naar de beroving en is op zoek naar getuigen. Heeft u deze dag iets gezien of heeft u informatie die relevant kan zijn, vragen wij u contact op te nemen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem dan kunt u bellen met ‘Meld Misdaad Anoniem’ via 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer