Tiplijn: 06-19541384

Brand in containers Boezem Gorinchem

0

GORINCHEM – De brandweer in Gorinchem is vrijdag aan het eind van de middag uitgerukt voor een containerbrand aan de Boezem, op industrieterrein Papland. Bij afvalverwerker Waardlanden was brand uitgebroken in twee grote containers met huishoudelijk afval.

Bij aankomst van de brandweer bleek de boel flink te branden. Omdat het om twee containers ging, werden er twee blusvoertuigen en een schuimbluswagen ingezet.

Drukke dag
Het was niet de eerste uitruk voor brandweer Gorinchem. In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 januari ontstond ook al brand in een boom aan het Paardenwater. Rond 10.30 uur rookte dezelfde boom opnieuw, waarna de brandweer voor de tweede keer die dag uitrukte.

Net na 16.30 werd de brandweer opnieuw op pad gestuurd, voor een klein brandje bij het Gomarus College aan de Van Neercasselstraat. Krap een half uur later werd brand ontdekt in een container aan de Lange Slagenstraat.De brand in de containers aan de Boezem was de vijfde uitruk op vrijdag 2 Januari. Aan het begin van de avond werd de brandweer ook nog gevraagd voor assistentie van de ambulancedienst in De Savorin Lohmanstraat.

Foto’s: Max Liet & Etienne Hessels

DSC_0056 DSC_0088DSC_0184
DSC00234 (1) DSC00250 DSC00258 DSC00260

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer