Tiplijn: 06-19541384

Woning- en schuurbrand tijdens de jaarwisseling in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Tijdens de jaarwisseling rukte de brandweer van Oud-Beijerland naast de ‘standaard’ container- en afvalbranden ook uit voor een woning- en een schuurbrand. Zo kwam er omstreeks 00.50 uur een melding binnen van een woningbrand aan het Marshallerf. Al snel na de melding bleek de brand op de zolder van de woning te zijn. De toegesnelde brandweerlieden startten ter plaatse direct een zogenoemde ‘binnenaanval’ om de brand te blussen. Ook de hoogwerker werd opgesteld om de brandweermannen in de woning te assisteren. De oorzaak van de brand was klein vuurwerk, vermoedelijk een wensballon.

Schuurbrand
Omstreeks 1.25 uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen vanuit Oud-Beijerland. Er zou rook uit een schuur aan de Prinses Beatrixstraat komen. Om bij de brand te komen moest de brandweer een ruit inslaan. Hierna kon de brand worden geblust. Het grootste deel van de spullen die in de schuur stonden opgeslagen werden door de brand verwoest.

Foto’s: Maries Willemsen

Oud-Beijerland (3)-2 Oud-Beijerland (4)-2

Oud-Beijerland-2 Oud-Beijerland (2)-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer