Tiplijn: 06-19541384

Eetcafé Kom Aan Tafel! vindt daders na publiceren foto van opblazen bloembakken

5

SLIEDRECHT – Eetcafé Kom Aan Tafel! dat gevestigd is aan de Kerkbuurt in Sliedrecht, zocht naar ten minste vier jongens die tijdens de jaarwisseling hun bloembakken met vuurwerk hebben vernield. Het eetcafé deed via Facebook en Twitter een oproep om uit te kijken naar de daders. De eigenaar van de eetgelegenheid zette daarbij een foto van een bewakingscamera waarop de praktijken van de jongens te zien zijn. In het bericht vroeg hij de jongens om het terras schoon te maken en de bloembakken te repareren. Eén van de vaders herkende zijn zoon en nam op nieuwjaarsdag contact op met de eigenaar van het eetcafé. De jongens meldden zich vanmorgen en hebben het terras schoongemaakt en de bloembakken gerepareerd.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Deze jongens heb ik vanaf een afstand zien lopen die middag tussen 2-4uur bij de Wilhelminastraat in de buurt.

  2. Die ventjes lopen hier vaak voorbij, zitten ook vaak bij dat speeltuintje achter bij die nieuwe huizen bij de haven

  3. Uitbater van Kom-Aan-Tafel: “Zojuist gebeld door een vader van 1 van de bloemenbakslopers. Morgen melden de daders zich!”

Reageer