Tiplijn: 06-19541384

Auto’s branden uit in Dordrecht en Zwijndrecht

1

DORDRECHT / ZWIJNDRECHT – Nog voor de jaarwisseling brandden er meerdere auto’s uit in de regio. Zo kreeg de brandweer van Dordrecht omstreeks 22.45 een melding van een autobrand binnen aan de Waldeck Pyrmontweg. Ter plaatse bleek er een geparkeerde auto in lichterlaaie te staan. De eigenaar was niet aanwezig en zal door de politie in kennis worden gesteld.

Zwijndrecht
Om 23.00 rukte ook de Zwijndrechtse brandweer uit voor een autobrand aan het P.J. Oudplein in Zwijndrecht. Ook dit voertuig brandde volledig uit. Een brommobiel die naast de brandende auto geparkeerd was liep schade op. Bij beide incidenten is de precieze oorzaak van de brand onbekend, naar alle waarschijnlijkheid was vuurwerk de oorzaak.

Foto’s: Ezra Rehorst en Gerco de Haas

Autobrand Dordrecht:IMG_0265 IMG_0261Autobrand Zwijndrecht:IMG_9984 (Kopie) IMG_9962 (Kopie) IMG_4888 (Kopie) IMG_4884 (Kopie)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer