Tiplijn: 06-19541384

Lichaam vermiste vrouw uit Papendrecht gevonden in rivier

0

PAPENDRECHT – De 56-jarige vrouw uit de Beukmolen in Papendrecht, die sinds vrijdag 5 december werd vermist, is levenloos aangetroffen in de rivier ter hoogte van Kinderdijk / Ridderkerk. Dat laat de politie maandag 29 december desgevraagd weten. In en rondom Papendrecht werd dagenlang naar de vrouw gezocht. Daarbij werd onder meer een politiehelikopter, Burgernet en de vrijwilligers van de Stichting Reddingshonden en het dregteam SOAD ingezet.

Afgelopen week werd de vrouw ter hoogte van de rivierendriesprong Lek / Noord / Nieuwe Maas aangetroffen. Haar lichaam is inmiddels geborgen en de familie is in kennis gesteld.

De politie gaat er vanuit dat de Papendrechtse dicht bij huis het water is ingegaan en vervolgens door de stroming is meegenomen. Een woordvoerder van de Politie-Eenheid Rotterdam benadrukt dat de politie geen reden heeft om aan te nemen dat het om een misdrijf gaat.

Tekst: Alblasserdamsnieuws.nl. Foto’s: Niels van Loon.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC Papendrecht (9)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer