Tiplijn: 06-19541384

Uitslaande brand in kantoorunits bij MBI in Nieuw-Lekkerland

0

NIEUW-LEKKERLAND – Bij MBI Beton aan de Lekdijk in Nieuw-Lekkerland is zondagmiddag brand ontstaan in geschakelde kantoorunits. De brand werd rond 13.30 uur ontdekt bij de ingang op het terrein van de betonproducent. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak van een portakabin.

De brand was relatief snel onder controle. Wel is de schade in de kantoorunit aanzienlijk. Onduidelijk is hoe de brand precies is ontstaan. Hier wordt nu onderzoek naar gedaan door een speciaal onderzoeksteam van de brandweer.

Het bedrijf MBI fuseerde in 2011 met Holcim, waarna de vestiging in Nieuw-Lekkerland onderdeel werd van de MBI groep. Het bedrijf in het Lekdorp staat ook wel bekend als Holcim, mede doordat deze naam nog op de gebouwen te lezen is.

Foto’s: Jeffrey Reit & Niels van Loon

IMG_8156 IMG_8164 IMG_8190 SONY DSC SONY DSC

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer