Tiplijn: 06-19541384

Auto met kokende motor op snelweg bij Alblasserdam

1

ALBLASSERDAM – De brandweer is zaterdagmiddag 27 december 2014 met spoed uitgerukt voor een melding van een autobrand op de A15, net voor de Noordtunnel bij Alblasserdam. Eenmaal ter plaatse bleek dat de auto een kokende motor had. Van brand was geen sprake. Er hoefde niet geblust te worden. De brandweerlieden hebben de auto aan de kant geduwd. Het voertuig is later op de middag opgehaald door een bergingsbedrijf. Eén rijstrook in de richting van Rotterdam was tijdens de afhandeling van de melding tijdelijk afgesloten. Daarna ging de weg weer open.

Foto’s en tekst: Peter Stam

IMG_0962-Desktop-Resolutie IMG_0988-Desktop-Resolutie IMG_0975-Desktop-Resolutie IMG_0970-Desktop-Resolutie IMG_0967-Desktop-Resolutie

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. IJzeren Kees on

    Tsja, dat heb je met die Koreanen. Overigens heeft die man het niet echt kokend heet, denk ik zo. Die loopt daar lekker in z’n overhempie.

Reageer