Tiplijn: 06-19541384

Kerstdiner in restaurant A15 Gorinchem valt in het water

0

GORINCHEM – In het A15 Wereldrestaurant in Gorinchem is donderdag 25 december een stroomstoring ontstaan. De aanwezige gasten zagen hierdoor hun kerstdiner in het water vallen. De ventilatie en afzuiging in het restaurant vielen rond 18.00 uur uit en er ontstond lichte rookontwikkeling. Uit voorzorg werd het hele pand aan de Franklinweg ontruimd en kwamen twee ambulance’s en de politie ter plaatse. Er raakte niemand gewond. Hoe de elektriciteitsstoring is ontstaan, is nog onduidelijk. Het energiebedrijf Eneco kwam ter plaatse om de storing te verhelpen. Zo’n anderhalf uur na het ontstaan van de stroomstoring was het probleem verholpen. Gasten die op de reparatie hadden gewacht konden vervolgens alsnog genieten van een diner op Eerste Kerstdag.

Foto’s: Max Liet

A15 restaurant Franklinweg Gorinchem (1) A15 restaurant Franklinweg Gorinchem (2) A15 restaurant Franklinweg Gorinchem (3) A15 restaurant Franklinweg Gorinchem (4) A15 restaurant Franklinweg Gorinchem (5)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer