Tiplijn: 06-19541384

Vrouw (52) met scootmobiel ligt meer dan uur in sloot Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een 52-jarige vrouw uit Barendrecht heeft woensdagmorgen 24 december meer dan een uur in het water gelegen. Een voorbijganger trof de vrouw rond 6.30 uur toevalligerwijs aan in een sloot nabij de Zwijndrechtse Kijfhoekkerk, de 42-jarige man uit Zwijndrecht alarmeerde hierop direct de hulpdiensten.

Enkele politieagenten die als eerste ter plaatse waren haalden de vrouw uit het water. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ze vertelde dat ze haar hondje aan het uitlaten was toen het ongeluk gebeurde, de precieze oorzaak van het ongeval wordt nog onderzocht. De gealarmeerde duikers uit Dordrecht hebben de scootmobiel van de vrouw uit het water gehaald, het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam bleek niet nodig.

Foto: Robert van Loon

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer