Tiplijn: 06-19541384

Brandweer redt persoon uit woning bij brand in Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – De brandweer van Oud-Beijerland heeft woensdagochtend 24 december een persoon van de etage van een woning gered. Even na 9.00 uur rukte de brandweer uit voor een woningbrand aan het Slobbegors in Oud-Beijerland. Al snel bleek dat er nog een persoon in de woning was, hierop werden de ambulancedienst en een traumahelikopter ook opgeroepen en schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’.

Bij de brand kwam veel rook vrij, het slachtoffer kon echter al snel worden gered en is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Ook werd er uit een naastliggende woning een hond gered door de brandweer. De keukenbrand ontstond in een vaatwasser, een brandonderzoeker van de brandweer heeft onderzoek gedaan naar de brand. Stichting Salvage is ingeschakeld om de getroffen bewoners bij te staan en de schade op te nemen. De traumahelikopter bleek niet nodig te zijn.

Foto’s: Maries Willemsen

tn_IMG_2054 tn_IMG_2056 tn_IMG_2058 tn_IMG_2060 tn_IMG_2064 tn_IMG_2065

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer