Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter zoekt dieven na diefstal boten in Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een politiehelikopter heeft maandagavond 22 december geruime tijd boven Hendrik-Ido-Ambacht gevlogen om te helpen zoeken naar de verdachten van een botendiefstal. Twee boten werden gestolen op het Waaltje. Na ontdekking werd een uitgebreide zoekactie op touw gezet, waarbij werd gezocht door eenheden vanaf de grond en de politiehelikopter. De verdachten zijn er vandoor gegaan in één van de twee bootjes. Ondanks de zoektocht kon geen verdachte worden aangehouden.

Eén van de gestolen boten werd aangetroffen. De politie is op zoek naar de eigenaar van dit bootje, die op onderstaande foto is afgebeeld. Volgens omwonenden ligt het bootje normaal in de Waal ter hoogte van de Kerkstraat afgemeerd en is hij niet meer actief in gebruik. Als u tips heeft die kunnen leiden tot de verdachten of tot de eigenaar van het teruggevonden bootje wordt u verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

image

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer