Tiplijn: 06-19541384

Woning onbewoonbaar na felle brand in Leerdam

0

LEERDAM – Rond half vijf in de middag werd de brandweer van Leerdam opgeroepen voor een woningbrand aan de Tiendweg te Leerdam. Een minuut later werd er al opgeschaald naar middelbrand waardoor ook brandweer Schoonrewoerd ter plaatse kwam.

Ter plaatse bleek het te gaan om een flinke brand op de bovenverdieping van de woning, uitslaand aan de achterzijde. Het bleek te gaan om de slaapkamer, badkamer en balkon met aangrenzende erker wat in de brand stond. De brandweer heeft met een binnenaanval het vuur gedoofd en de ramen kapotgeslagen voor extra ventilatie. Er zijn geen gewonden gevallen.

Even later werd de tankwagen van Schoonrewoerd ook nog opgeroepen, maar deze bleek achteraf niet nodig. De brand trok een groot aantal toeschouwers. De Tiendweg is korte tijd afgezet voor het verkeer.

Team brandonderzoek van de brandweer doet onderzoek naar de toedracht van de brand. Het huis is tijdelijk onbewoonbaar verklaard.

Tekst: 112Leerdam.nl – Foto’s: Jan-Willem Versluis

IMG_0452 IMG_0453 IMG_0459 IMG_0465 IMG_0469 IMG_0472 IMG_0479

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer