Tiplijn: 06-19541384

Veroorzaker ongeval Gorinchem laat gewonde fietser (18) achter; politie zoekt getuigen

0

GORINCHEM – De politie zoekt getuigen van een verkeersongeval op zondag 21 december op de Nieuwe Wolpherensedijk waarbij de veroorzaker is doorgereden. Een 18-jarige fietser uit Gorinchem reed rond 3.30 uur over het fietspad van de Nieuwe Wolpherensedijk in de richting van Hardinxveld. Ongeveer 10 meter voor het viaduct is hij aangetikt door vermoedelijk een bestuurder op een scooter of een andere fietser waardoor hij is gevallen op zijn gezicht. Het slachtoffer liep een snee op in zijn kin, schaafwonden in zijn gezicht en er zijn enkele tanden afgebroken. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen zich op te melden.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer